EMERALD Laser by Erchonia

  • Cel mai performant laser de remodelare corporala si de îndepărtare a depozitelor de grăsime disponibil acum si in Romania
  • Aprobat de către Administrația Americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) în vederea micșorării circumferinței corporale
  • Fabricat în SUA
  • nu utilizează produse consumabile;
  • procedura se efectuează fără personal medical, ceea ce reduce timpul de implicare al asistenților medicali în clinică

Sylfirm X si Scarlet S sunt doua platforme multifunctionale aprobate FDA ce utilizeaza radiofrecventa fractionata livrata prin intermediul microacelor neizolate, fiind diferentiate prin nivelul de penetrare al acelor si al tipului lungimii de unda utilizata.

Microelectrozii sunt placati cu aur și sunt fabricati de un sistem robotizat, făcându-i cat mai durabili si precisi. Mai mult, fiind neizolati si conform studiilor si patentului „Na Effect” nu vor exista leziuni vizibile la suprafata pielii, acest lucru ajutand ca viata sociala a pacientilor sa nu fie intrerupta in conditiile utilizarii la profunzimi cuprinse intre 0,3 si 4,0 mm.

Sylfirm X , este cea mai recenta si completa platforma lansata, care prin intermediul manipolului motorizat ofera posibilitatea microelectrozilor sa realizeze o penetrare precisa si controlata de la 0,3mm pana la 4mm, fiind primul sistem cu dubla unda din lume, atat continua cat si pulsata ce permite acoperirea cu succes a urmatoarelor indicatii:
• Lifting facial si corporal • Riduri fine si profunde • Cicatrici post acneice • Acnee vulgara sau inchistata • Reconturarea mandibulara • Hiperhidroza • Vergeturi acute sau cronice • Pete pigmentare superficiale sau profunde • Melasama • Cuperoza • Rozaceea • Afectiuni vasculare superficiale

Scarlet S, este platforma de baza ce utilizeaza doar unda continua si care prin intermediul manipolului motorizat ofera posibilitatea microelectrozilor sa realizeze o penetrare precisa si controlata de la 0,5mm pana la 3.5mm avand urmatoarele indicatii de utilizare:
• Lifting facial si corporal • Riduri fine si profunde • Cicatrici post acneeice • Acnee vulgara sau inchistata • Reconturarea mandibulara • Vergeturi acute sau cronice

Lunula Laser®
Lunula este primul și singurul dispozitiv laser non-termic, autorizat FDA pentru tratamente în beneficiul pacienților cu onicomicoză. Terapia cu un dispozitiv de ultimă generație utilizat în procedura împotriva infecțiilor fungice apărute la unghiile de la picioare este complet autonomă, dovedindu-se clinic că acesta este cel mai eficient dispozitiv din această industrie cu rezultate impresionante.

MeDioStar- Inovatie in Epilare Definitiva de la Ascleiopn – Cea mai recenta tehnologie ce vizeaza epilarea definitiva, noul MeDioStar®, are un design modular inovator, usor de intretinut si extensibil, cu o interfata intuitiva de utilizare, ce inglobeaza un sistem eficient de racire a pielii si include un modul cu doua piese de mana. Platforma performanta Made in Germany.

Base Station.Sistemul Base Station este o unitate desktop cu trei (3) dispozitive laser independent portabile, inclusiv laserele EVRL (1) și XLR8 (2), o stație de încărcare wireless și cu capacitatea de a programa individual toate dispozitivele laser cu ajutorul GUI-urilor specifice (interfața grafică) ecranului tactil ușor de folosit. Medicii specialiști pot folosi terapia inovatoare cu laser în 3 locații simultan cu această platformă, fie că este în birouri separate, fie spre închiriere pacienților.

FX 635 – Tratamentul pentru Durerea Fasciitei Plantare și a Călcâiului. Acum puteți ameliora durerea și inflamația din zona călcâiului asociate cu fasciita plantară. Noul nostru tratament cu laser autorizat FDA pentru fasciita plantară s-a dovedit eficient în numeroase studii clinice împotriva acestor afecțiuni dureroase. Puterea de vindecare a acestei tehnologii cu laser de nivel scăzut presupune reducerea inflamației și ameliorarea durerii în zona fasciitei plantare în doar câteva săptămâni, iar pacienții pot reveni la activitățile zilnice imediat după tratament.

Laserul Rece Portabil XLR8® Utilizarea pe scară largă a laserului XLR8 face ca acest laser rece portabil să fie alegerea ideală pentru chiropracticieni, medici specialiști, terapeuți fizici și alți profesioniști, care trebuie să trateze multe afecțiuni precum acestea într-o singură unitate medicală. Cele 18 autorizații acordate de FDA și primite pentru acest dispozitiv argumentează și confirmă încă o dată că niciun producător de laser nu este mai de încredere ca Erchonia.

EVRL,cel mai nou laser portabil Erchonia. Încă de la lansare, a devenit cel mai popular dispozitiv portabil oferind o versatilitate de lungimi de undă roșie și violetă, asigurând rezultate de un nivel superior. Cu ajutorul acestor lungimi de undă roșie și violetă într-o singură procedură de tratament, pacienții au obținut rezultate mai bune în timpul studiilor clinice efectuate decât dacă ar fi utilizat doar undă de 635nm. Experimentați autonomia acestei noi tehnologii incredibile – Să vă îmbunătățiți sănătatea și bunăstarea nu a fost nicicând mai ușor!

FX 635 – Tratament pentru Durerile Cronice de Spate. Noul nostru dispozitiv laser autorizat FDA și-a dovedit eficiența asupra afecțiunilor dureroase de spate prin studiul clinic multicentric, randomizat, dublu-orb, controlat prin placebo, cu grupuri paralele. Participanții la Studiul Clinic cu laserul FX 635 au remarcat o ameliorare a durerii cu 58% la evaluarea efectuată la 2 luni în urma tratamentului. Acest studiu a continuat să demonstreze că FX 635 dă randament în tratamentul durerii cronice de spate. Autorizarea recentă a dispozitivului FX 635 este de-a dreptul revoluționară pentru comunitatea de gestionare a durerii și războiul împotriva medicamentelor opioide

Stativul Single Flex este special creat pentru dispozitivele laser VLS și XLR8 „Smartphone”. Acesta vine deja preinstalat pentru a se potrivi atât modelelor de laser VLS, cât și XLR8. Brațul flexibil este integral reglabil peste orice pacient și ține laserul în poziția exactă în care medicul specialist l-a poziționat pentru tratamentul cu laser.