Platforma Nobleen înglobează două tipuri de laser: Alexandrite, cu lungimea de undă 755nm și ND:YAG, cu lungimea de undă 1064nm, adresându-se astfel unor indicații multiple.

Laserul Alexandrite vizează îndepărtarea pilozității și tratează  pseudofoliculita și petele pigmentare

Laserul Alexandrite, realizează îndepărtarea firelor de par nedorite de la nivel corporal sau facial, dar are beneficii și în tratarea unor afecțiuni dermatologice, precum foliculita, pseudofoliculita și petele pigmentare.

Platforma Nobleen prezintă, suplimentar, un program inovator fracționat, care nu necesită răcire și este utilizat pentru corectarea și uniformizarea culorii pielii, precum și în tratamentul melasmei și a altor tulburări de pigmentare.

Laserul ND:YAG tratează leziunile vasculare

Acesta se adresează specific vaselor dilatate cu un diametru < 3.5mm (telangiectazii, venectazii, vene reticulare), localizate la nivelul fetei și corpului. Laserul penetrează pielea precum și vasele superficiale și folosește precum cromofor pigmentul roșu. Energia emisă de laser este absorbită de oxihemoglobina din sânge și convertită în căldură, care distruge în mod controlat țesuturile țintă. Astfel, laserul produce coagulare la nivelul vaselor sanguine, iar țesutul înconjurător nu este afectat.

Durata tratamentului depinde de calibrul vaselor și de profunzimea lor, dar și de suprafața afectată.

Alte aplicații ale laserului ND:YAG sunt: îndepărtarea pilozității, rejuvenarea, tratamentul acneei și a semnelor postacenice.

Beneficiile platformei Nobleen:

  • Platformă cu două lungimi de undă, ce acoperă o gamă largă de indicații: Epilare; Rejuvenarea pielii; Tratament Leziuni Pigmentare Benigne; Tratament Leziuni Vasculare.
  • Tratament avansat al hiperpigmentării pielii, cu piesa de mână fracționată, brevetată, de 755 nm. Include 200 de puncte (dimensiune de 400um) protejează pielea sensibilă și minimizează riscul de PIH și hipopigmentare.*Studiu publicat în lucrarea SCI a American Dermatologic Surgery – Piesă de mână fracționată patentată de 755nm.
  • Piesa de mână permite zoom cu cilindru dublu, ajustabil și oferă posibilitatea setării spotului la o varietate de dimensiuni (2~20mm), targetand astfel nevoi individuale.
  • Capacitate energetică de referință – energia de ieșire stabilă de 53J pentru Alexandrite și de 80 J pentru ND:YAG.
  • Parametri presetați, testați clinic, oferă tratamente sigure și eficiente cu 48 de memorii stocabile și interfață prietenoasă pentru utilizator.
  • Ultra rapid – dovedit a fi unul dintre cele mai rapide dispozitive de pe piață, pentru îndepărtarea părului, cu o rată de repetare de până la 10Hz, fiind avantajos pentru orice clinică.

Deveniți centru partener Nobleen