Despre Noi

Vector Aesthetic este o companie integral românească, cu sediul central în București, fondată de un grup de profesioniști cu experiență în domeniul farmaceutic și medical.

Orientarea strategică a companiei este axată către domeniul medical, concentrându-și activitatea catre distributia de dispozitive medicale si produse cosmetice dedicate segmentului de medicina estetica.

Toate produsele aflate în portofoliul Vector Aesthetic întrunesc standardele europene de punere pe piață și sunt înregistrate, sau notificate, după caz, la autoritățile competente din România.

Investițiile companiei sunt orientate spre îmbunătățirea și extinderea portofoliului de produse.

Soluțiile medicale oferite de către Vector Aesthetic au patru competențe de bază: diversitatea produselor, competitivitatea, disponibilitatea și calitatea produselor. Credem că aceasta combinație corectă a celor patru direcții este esențială pentru a asigura soluții sigure și competitive atât pentru partenerii noștri, cat și pentru pacienții acestora.

Scopul final al companiei Vector Aesthetic este parteneriatul pe termen lung, atât cu clienții cât și cu furnizorii reprezentați, deoarece credem cu tărie că acest lucru creează rezultate pozitive pentru toate părțile implicate.

Angajamentul Vector Aesthetic este de a rezolva rapid și eficient fiecare solicitare pe care o primim, pentru aceasta lucrăm îndeaproape cu furnizorii noștri pentru a se conforma cu exactitate asupra fiecărui detaliu al solicitării.

Scopul final al companiei Vector Aesthetic este parteneriatul pe termen lung, atât cu clienții cât și cu furnizorii reprezentați.

Scopul final al companiei Vector Aesthetic este parteneriatul pe termen lung, atât cu clienții cât și cu furnizorii reprezentați.