Lunula Laser®

Lunula este primul și singurul dispozitiv laser non-termic, autorizat FDA pentru tratamente în beneficiul pacienților cu onicomicoză. Terapia cu un dispozitiv de ultimă generație utilizat în procedura împotriva infecțiilor fungice apărute la unghiile de la picioare este complet autonomă, dovedindu-se clinic că acesta este cel mai eficient dispozitiv din această industrie cu rezultate impresionante.

Produsele revoluționare concepute de Erchonia sunt fabricate în funcție de și ținând cont de experiența pacientului, iar cea mai precisă modalitate de a evalua eficacitatea și experiența relaxantă a pacientului este prin efectuarea de studii clinice riguroase. Laserul Lunula este autorizat FDA ca să asigure o creștere sănătoasă a unghiilor având la bază rezultate reale dovedite prin 3 studii clinice dezvoltate de Corporația Erchonia.
După o perioadă de 3 luni de studii clinice, 67% dintre pacienți au constatat o creștere de 3 mm sau mai mult a unghiilor de la picioare. S-a evaluat a fi o medie de peste 5 mm a creșterii unghiilor de la picioare.
În prezent tehnologia inovatoare a dispozitivului Lunula, un laser de nivel scăzut, a ajutat pacienții cu afecțiuni ale onicomicozei să amelioreze simptomele și să se bucure de un confort al unghiilor sănătoase și curate. Dacă sunteți interesat/ă să vedeți ce minuni pot face pentru dvs. sau pacienții dvs. tratamentele Lunula împotriva infecțiilor fungice apărute la unghiile de la picioare, contactați-ne astăzi pentru a achiziționa dispozitivul Lunula, sau luați legătura cu un furnizor din proximitatea dvs. pentru a identifica un centru ce poate asigura tratamentele Lunula pentru dvs.

Dispozitivul laser Lunula conceput de Erchonia utilizează energie laser de nivel scăzut pentru a trata onicomicoza și necesită un timp foarte scurt sau pregătire din partea medicului specialist sau chiar a personalului specializat. Acest sistem avangardist de tratare a ciupercilor unghiilor de la picioare este singurul dispozitiv pe care doar îl porniți și acționează singur fără asistența dvs. – tocmai pentru că dispozitivul are deja un protocol prestabilit. De fapt, sunt necesare doar (4) sesiuni a câte 12 minute pentru a trata zona afectată.

 • Configurație: 2 module de diode laser generatoare de 2 linii;
 • Lungime de undă: 635 nm și 405 nm;
 • Modulație: undă constantă (CW);
 • Afișaj: panou de control cu ecran tactil TFT color;
 • Sursă de alimentare: 100-240V AC 50-60Hz;
 • Șasiu: aluminiu tratat cu pulbere:
 • Zona de tratament: oțel inoxidabil 304 pentru proprietăți antimicrobiene;
 • Carcasă: proces de turnare prin injecție cu plastic/material non-alergenic;
 • Greutate: 23 lbs. (10,43 kg);
 • Accesorii: 2 chei, cablu de alimentare și ochelari de protecție laser;
 • Conform cu: ISO 13485 Calitatea dispozitivelor medicale, IEC 60825-1 Siguranța laserului, IEC 60601-1 MEE Siguranță, IEC 60601-1-2 EMC, CB Mark, CE Mark, CMDCAS;

*Rezultatele individuale în urma tratamentului pot varia.

 • poate fi utilizat nelimitat;
 • sesiunile de tratament durează doar 12 minute fiecare;
 • tratează simultan toate cele 5 degete de la picioare;
 • este un dispozitiv neinvaziv;
 • pacientul nu simte nicio căldură sau durere la nivelul pielii;
 • tratamentul nu necesită supraveghere.

Numeroși pacienți și medici specialiști se încred în terapia cu laser Lunula pentru a trata eficient simptomele de onicomicoză. Se recomandă utilizarea laserelor reci concepute special pentru tratarea infecțiilor fungice apărute la unghiile de la picioare.
Cel mai important din toate este că dispozitivul Lunula este atât ușor, cât și sigur de utilizat. Ca și în cazul fiecărui laser Erchonia de nivel scăzut, dispozitivul Lunula păstrează cele mai înalte standarde de siguranță și a fost testat în cele mai riguroase condiții de evaluare a eficacității și siguranței. Datorită faptului că acest dispozitiv utilizează frecvențe și lungimi de undă extrem de scăzute, majoritatea pacienților se bucură de o experiență confortantă, fără arsuri locale sau dureri de orice fel. Fiecare sesiune de tratament cu laser de combatere a onicomicozei se efectuează în timp ce pacientul este treaz, ceea ce reduce perioada de recuperare, iar pacienții își pot relua activitățile zilnice fără nicio problemă și efort.
Încercați experiența Erchonia ca să vă bucurați de tratamentele cu laser Lunula pentru tratarea infecțiilor fungice apărute la unghiile de la picioare, care vă va aduce numai beneficii:
– tratament fără durere, riscuri sau perioadă de recuperare;
– dispozitiv laser neinvaziv sau emisii de fum;
– constă într-o procedură nesupravegheată în timp ce pacientul este treaz;
– 89% dintre pacienți au răspuns pozitiv la tratament;
– fabricat în USA.

Cum funcționează

Ai nevoie de mai multe informații?