Emerald Laser™

by Erchonia

The world’s first green laser FDA market cleared for overall body circumference reduction

Dispozitivul laser Emerald conceput de Erchonia este autorizat de către FDA pentru tratamentele de îndepărtare a grăsimii localizată pe întreaga suprafață a corpului și vine în ajutorul clienților focalizând și tratând zonele cu depozite nedorite de grăsime. Laserul Emerald redefinește întreaga circumferință corporală fiind singurul dispozitiv aprobat și recomandat de FDA pentru pacienți cu IMC +30. Prin aplicare externă, acest dispozitiv combate excesul de grăsime localizată, emulsionând țesutul adipos printr-o tehnologie tip laser la rece dezvoltată și implementată de către Erchonia. Această tehnologie presupune o alternativă inovativă și eficientă de remodelare corporala, pentru pacientii care nu vor sa apeleze la intervențiile chirurgicale.

Printr-un singur dispozitiv, Emerald redefinește conceptul de performanță și eficacitate în centrele medicale în lupta cu depunerile de grăsime localizată, și anume:

Tratamente fără supravegherea personalului medical

Fără efecte secundare sau perioadă de recuperare

Rezultate dovedite și de lungă durată

Reducerea circumferinței cu aproximativ 15 cm

Unicul laser de nivel scăzut din industria FDA recomandat pentru pacienții cu IMC +30

Fabricat în SUA

Erchonia și-a dedicat o perioadă de 24 de ani cercetării și dezvoltării terapiei cu laser de nivel scăzut (LLLT), efectuând multiple studii clinice pentru care a primit autorizare FDA pentru mai bine de (18) recomandări. Erchonia a intrat în istoria industriei medicale în anul 2010 când Administrația Americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) i-a acordat aprobare pentru primul dispozitiv tip laser neinvaziv conceput vreodată pentru îndepărtarea depozitelor de grăsime. Astfel, a fost creată o nouă categorie pentru FDA, sub denumirea de OLI-Fat Reduction Laser, ceea ce a făcut ca Erchonia să obțină standardul de aur pentru tehnologia tip laser de nivel scăzut.

Dispozitivul tip laser dezvoltat de Erchonia a obținut autorizare FDA în 3 studii clinice dublu-orb individuale, fără efecte secundare, astfel, Emerald este cel mai sigur și eficient dispozitiv recomandat pentru combaterea grăsimii localizate.

Deveniți Centru Autorizat Emerald Laser

În cazul în care sunteți medic specialist sau reprezentați un centru de estetica și sunteți interesati să oferiți tratamentele de remodelare cu Emerald pacienților dvs., vă rugăm să ne contactați pentru o prezentare initiala. Astfel, puteți să veniți în ajutorul pacienților dvs. cu cea mai sigură și neinvazivă metodă de eliminare a grăsimii localizate, existentă pe piață în acest moment.

What is the

Emerald Laser™?

La ce să vă așteptați?

Cele mai solicitate zone ce reprezintă un interes crescut pentru majoritatea pacientilor, sunt talia, coapsele și șoldurile, însă acesta poate fi utilizat și pe alte zone cu probleme, precum zona brațelor, gâtului, gleznelor, pieptului și spatelui, deoarece acest dispozitiv este autorizat să trateze orice parte a corpului.

Tratamentul constă într-o procedură neinvaziva și ușor de efectuat, care nu prezintă efecte secundare in care pacientul trebuie sa stea intins pe patul de tratament aproximativ 30 minute, timp în care dispozitivul Emerald, prin intermediul celor 10 emitatoare, livreaza energii tip laser ce sunt aplicate simultan pe zona de tratament selectata.

Ca și rezultat, în urma efectuării unui numar de 6-8 sedinte, la un interval de 3-7 zile, se va remarca o reducere impresionantă a depozitelor de grăsime localizată.

Numarul de tratamente si intervalul dintre sedinte putand sa difere de la pacient la pacient, in functie de indicele de masa corporala al fiecaruia

În cazul în care aveți întrebări, vizualizați video-ul de mai jos in care este prezentat detaliat efectuarea tratamentului intr-un centru medical.

Care este importanța testelor clinice pentru tratamentele de remodelare corporala si de indepartare a depozitelor de grăsime?

În prezent, există o invazie de firme și branduri care promoveaza rezultate imediate și garantează pierderea în greutate printr-o metodă rapidă și sigură. Totuși, veți descoperi că aceste afirmații nu numai că sunt false, ci și de-a dreptul periculoase. De fapt, majoritatea celorlalte tratamente de îndepărtare a grăsimii localizate atacă celulele adipoase, în timp ce dispozitivul Emerald™ este în mod special creat pentru a evita distrugerea acestora.

Prin testare clinică se demonstrează că această procedură de eliminare a grăsimii localizate este sigură și eficientă. Au fost desfășurate multiple studii clinice pentru dispozitivul tip laser verde conceput de Erchonia, tocmai ca ai noștri clienți să aibă încredere că rezultatele obținute sunt și dovedite clinic. În plus pe lângă toate aceste studii clinice, autorizările acordate de către FDA confirmă  Emerald™ oferă fără dar și poate o procedură eficientă.

Studiu

”Studiul clinic organizat de Erchonia, fără nicio restricție privind dieta alimentară, exercițiu fizic sau altele, a ilustrat la propriu utilitatea clinică a dispozitivului (laser Erchonia de îndepărtare a grăsimii localizate), astfel creând un precedent în evaluarea corespunzătoare a dispozitivelor din industria estetică.”

Michael R. Hamblin (Harvard article)

Rezultate

  • La pacienții care au îndeplinit criteriile de succes ale studiului (>7.5 cm), media de reducere a circumferinței a fost de 15 cm;
  • Pacienții care au primit procedura de simulare (LED), media de reducere a circumferinței a fost de 1,8 cm;
  • Pacienții au fost de acord să aibă o dietă alimentară regulată și o rutină de exercițiu fizic pe toată durata studiului.

Tratamentul cu

Emerald™

Procedura realizata cu Emerald™

Procedura de tratament Emerald™ este ușor de realizat chiar si atunci cand centrul pe care-l administrati se confrunta cu lipsa timpului de pregatire a personalului sau chiar cu lipsa operatorilor care se ocupa de realizarea acestor tipuri de proceduri

Cum decurge procedura o sedinta cu Emerald™

Pentru o mai bună conturare și înțelegere a întregului proces Emerald™ și despre cum funcționează acesta, urmăriți video-ul nostru de Consultanță Virtuală.

În această prezentare video veți afla despre:

  • Ce presupune această tehnologie
  • Diferența dintre Emerald™ și alte proceduri neinvazive
  • Ce așteptări să aveți de la acest dispozitiv

Observarea Rezultatelor

Atât timp cât dispozitivul tip laser Emerald™ ajută la îndepărtarea grăsimii localizate și nu la eliminarea apei din corp, rezultatele sunt de lungă durată, chiar permanente în cazul în care pacienții își asigură o dietă neutră din punct de vedere caloric după efectuarea tratamentelor. Ne bucură să primim recenzii cu rezultatele pacienților în urma tratamentelor, așadar, nu uitați să ne etichetați în postările dvs. de pe rețelele sociale pentru a ne bucura împreună de rezultatele dobândite!

International Emerald

Centers

Mayo Clinic, Florida, USA

Centers

Renew Health, Arizona, USA

Centers

Metamorphé Health Clinic, California, USA

Centers

El Paso Cosmetic Surgery, Texas, USA

Centers

Cocoona Aesthetic Surgical Center, Dubai, U.A.E

Centers

Ivory Aesthetics Clinic, Dubai, U.A.E

Centers

Dr MediSpa, London,UK

Centers

Andrea Catton Laser Clinic Ltd, Burnley, UK

Centers

Light Touch Clinic, Weybridge, UK

Centers

Vl Aesthetics, Carlisle, UK

Ce așteptări puteti avea de la tratamentele cu Emerald Laser

Înaintea efectuării primului tratament cu laser Emerald este necesară o consultație, examinare a pacientului pentru a cunoaste intreg istoricul si obiectivele acestuia in acord cu șansele reale in stabilirea cantității de grăsime localizată pe care acesta doreste să o îndepărteze, iar astfel, obtinand rezultatele dorite.

De asemenea, tot in cadrul primei consultatii va stabili și protocolul de tratament personalizat în funcție de nevoile pacientului

Tratamentul cu Laser Emerald 

Procedura este foarte simplă de la început până la final. Odata asezat pacientul pe patul de tratament, dispozitivul Emerald va acționa focalizându-se pe grăsimea localizată subcutanat începând să dizolve celulele adipoase. În general, sesiunea de tratament durează în jur de 30 de minute, în funcție de zona de tratat, urmand ca pacientul să revina la activitatea zilnică fără a fi nevoie de repaus post-tratament și fără efecte secundare.

Rezultate

Veți remarca rezultate surprinzătoare începând cu săptămânile 4-12 după tratament deoarece celulele adipoase încep să se contracte și, astfel, grăsimea este îndepărtată din zona de tratat. Pe durata acestor săptămâni pacientul va observa cum silueta acestuia este redefinită, iar circumferința corporală se micșorează. Și atât timp cât urmeaza o dietă sănătoasă, susținută de un efect fizic regulat, poate să beneficieze de noua silueta pe termen nelimitat.

Cine poate beneficia de Tratamentul cu Laser Emerald?

 Indiferent dacă este pacient adult, femeie sau bărbat, care este interesat de un tratament eficient, neinvaziv de îndepărtare a grăsimii localizate, este candidatul ideal pentru procedura cu laser Emerald! Orice pacient poate fi un candidat ideal atât timp cât are o stare generală bună de sănătate și IMC de maxim 40.

Intrebari si raspunsuri

[TABS_R id=2843]

Angajamentul

Calitatii

Echipa Erchonia și-a dedicat 24 de ani de cercetare asupra terapiei cu laser de nivel scăzut (LLLT), desfășurând constant studii clinice complexe pentru care a reușit să obțină peste 18 autorizări oficiale FDA. Anul 2010 a fost anul de glorie pentru echipa Erchonia, când FDA i-a acordat aprobare pentru primul dispozitiv tip laser neinvaziv de combatere a depozitelor de grăsime localizată, astfel, Erchonia a intrat în istoria industriei de înfrumusețare. Acest eveniment a determinat crearea unei noi categorii din partea FDA, sub denumirea de OLI-Fat Reduction Laser, echipa Erchonia fiind premiată cu standardul de aur pentru dezvoltarea tehnologiei cu laser de nivel scăzut.

Dispozitivul  laser  conceput de Erchonia a obținut autorizare FDA în 3 studii clinice dublu-orb individuale, fără efecte secundare și s-a dovedit că produce 23% mai multă energie decât dispozitivele tip laser roșu, astfel, Emerald este cel mai sigur și eficient dispozitiv recomandat pentru combaterea grăsimii localizate.

Terapia cu Laser de Nivel Scăzut, o Procedură Neinvazivă de Remodelare Corporala: Un Studiu Controlat Aleatoriu

Descoperiți mai multe informații despre studiul clinic randomizat, dublu-orb, controlat prin placebo, pe o perioadă de 2 săptămâni de tratament cu laser neinvaziv, desfășurat din luna mai, 2007 până în luna iunie, 2008, la sediile private de practică multiplă din Statele Unite ale Americii.

Beneficiile Procedurilor cu Laser de Nivel Scăzut

Dispozitivele tip laser Erchonia de nivel scăzut inițiază stimularea enzimei citocrom C oxidază, intensificând activitatea mitocondrială, ceea ce crește nivelul de ATP, NADH și ARN și a respirației celulare, respectiv creșterea activității de sintază a oxidului nitric și a producției de oxid nitric. Mai mult, sporește producția de specii reactive de oxigen, care joacă un rol foarte important în semnalizarea celulară, progresia ciclului celular, activarea enzimelor, respectiv sinteza proteinelor și a acizilor nucleici.

De reținut că eliminarea lipidelor în urma procedurii LLLT nu stimulează producția de lipide plasmatice, trigliceride plasmatice sau de colesterol.