FX 635 – Tratament pentru Durerile Cronice de Spate

Descoperiți singurul dispozitiv laser din această industrie pentru tratamentul împotriva durerii cronice de spate. Noul nostru dispozitiv laser autorizat FDA și-a dovedit eficiența asupra afecțiunilor dureroase de spate prin studiul clinic multicentric, randomizat, dublu-orb, controlat prin placebo, cu grupuri paralele. Participanții la Studiul Clinic cu laserul FX 635 au remarcat o ameliorare a durerii cu 58% la evaluarea efectuată la 2 luni în urma tratamentului. Acest studiu a continuat să demonstreze că FX 635 dă randament în tratamentul durerii cronice de spate. Autorizarea recentă a dispozitivului FX 635 este de-a dreptul revoluționară pentru comunitatea de gestionare a durerii și războiul împotriva medicamentelor opioide.

Pentru pacienții și medicii specialiști în căutare de o alternativă fără medicamente opioide, terapia cu laser de nivel scăzut împotriva durerilor de spate s-a dovedit a fi cea mai accesibilă inovație medicală cu rezultate extraordinare, fără efecte secundare și, cel mai important de reținut, este o procedură ce nu creează dependență!

Durerea cronică afectează mai mulți americani decât diabetul, bolile de inimă și cancerul la un loc. În jur de 50% din populația americană care face parte din câmpul muncii recunosc că acuză simptome de durere de spate în fiecare an. Principalul motiv pentru care aceștia lipsesc de la locul de muncă este de fapt durerea de spate. Acesta constituie, însă, și al doilea cel mai frecvent motiv pentru care populația americană apelează la medicul specialist. Astfel, s-a estimat că aceștia cheltuiesc anual până la 50 de miliarde de dolari pe investigații și tratamente de ameliorare a durerilor de spate. Descoperiți cum laserul FX 635 poate asigura o ameliorare îndelungată pacienților dumneavoastră care se confruntă cu dureri groaznice de spate.

Dispozitivul FX 635 utilizează tehnologia laser de nivel scăzut și brațe patentate cu diode laser pentru a viza cu precizie centrii durerilor de spate. Acest laser reduce inflamația locală, în timp ce favorizează biostimularea la nivel celular în punctul musculo-scheletic de origine a durerii. În comparație cu alte lasere care nu sunt de încredere – și produc căldură nedorită – dispozitivul FX 635 este pe deplin conform cu ISO13485 Calitatea Dispozitivelor Medicale și IEC 60825-1 Siguranța Dispozitivelor Laser.

Pacienții cu dureri cronice de spate care au ales să experimenteze tratamentul cu laser FX 635 și-au îmbunătățit considerabil confortul zilnic și totodată calitatea vieții, fără niciun risc asociat cu efecte secundare ale medicamentelor opioide sau antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care pot provoca ulcere, sângerări, boli renale și infarct miocardic.

 • Configurație: (3) Diode Clasa 2 generatoare de linii de 17,25 mW;
 • Lungime de undă: 635 nm;
 • Modulație: variabilă;
 • Greutate: 65 lb. (29,48 kg);
 • Înălțime: 70 in (177,8 cm) (medie – reglabilă);
 • Două brațe independente reglabile pentru puterea dorită de concentrare a laserului;
 • 4 Rotile antistatice cu blocare;
 • Afișaj: control ecran tactil color;
 • Sursa de alimentare: 100-240V AC și 50-60Hz;
 • Șasiu: aluminiu (specific aeronavelor) cu înveliș de pulbere;
 • Carcasă și capace: material non-alergenic, finisat cu spray;
 • Accesorii: 2 chei, cablu de alimentare, ochelari de protecție laser;
 • Conform cu: ISO 13485 Calitatea dispozitivelor medicale, IEC 60825-1 Siguranța dispozitivului laser, IEC60601-1-2 EMC, IEC 60601-1 Siguranța, Marcaj CE, Certificat CB;
 • Laser Clasă 2 autorizat FDA / Clasă ll dispozitiv aprobat FDA/ Clasa a II-a UE, Laser Clasă II;

Datorită aspectului său cu trei capete, hands-free, profesionistul medical trebuie doar să programeze laserul FX 635 și gata, atât de simplu! Această facilitate permite medicului specialist să vadă alți pacienți, timp în care dispozitivul FX 635 tratează afecțiunea pacientului.

Niciodată nu a fost mai ușor să tratați durerile cronice de spate.

1) Așezați pacientul cu fața în jos pe masa de examinare, reglați și poziționați cele trei capete ale dispozitivului FX 635;
2) Selectați opțiunea de tratament pentru dureri de spate pe ecranul tactil;
3) Asigurați-vă că laserele sunt perfect aliniate pe zona afectată de durerea de spate;
4) Simțiți-vă liber să verificați și alți pacienți în timp ce dispozitivul FX 635 acționează asupra zonei inflamate.

Ai nevoie de mai multe informații?

Contactează-ne