Base Station

Sistemul Base Station este o unitate desktop cu trei (3) dispozitive laser independent portabile, inclusiv laserele EVRL (1) și XLR8 (2), o stație de încărcare wireless și cu capacitatea de a programa individual toate dispozitivele laser cu ajutorul GUI-urilor specifice (interfața grafică) ecranului tactil ușor de folosit. Medicii specialiști pot folosi terapia inovatoare cu laser în 3 locații simultan cu această platformă, fie că este în birouri separate, fie spre închiriere pacienților.

+ Face posibilă închirierea dispozitivelor laser către pacienți
+ Configurația dispozitivului laser poate fi personalizată în funcție de cerințele medicului specialist

Erchonia Base Station și laserele incluse în acest device alcătuiesc o soluție inovatoare pentru îngrijirea pacientului. Caracterul mobil al dispozitivelor oferă o portabilitate ușoară între birouri, în timp ce designul intuitiv al ecranului tactil și programabilitatea simplă asigură o administrare ușoară. Aveți posibilitatea dezvoltării unui potențial uriaș de venit pasiv prin închirieri la domiciliu a acestor lasere.

Un dispozitiv portabil de tratament cu laser de nivel scăzut este un instrument indispensabil în tratamentul durerii – iar beneficiile a trei dispozitive care pot fi personalizate pentru a se potrivi cabinetului dvs, într-o singură stație extrem de utilă, nu pot fi trecute cu vederea. Dacă sunteți gata să experimentați diferența în îngrijirea pacientului pe care o poate aduce Base Station Erchonia, contactați-ne astăzi pentru o comandă dedicată clinicii sau centrului medical pe care îl reprezentați.

Sistemul Base Station este o unitate desktop cu trei (3) dispozitive laser portabile cu ecran tactil, o bază complexă de andocare și posibilitatea de a programa cu ușurință toate dispozitivele laser folosind GUI-uri specifice ecranului tactil. Platforma Base Station concepută de Erchonia nu a fost creată doar pentru ergonomie și economisirea spațiului, ci și pentru portabilitate. Astfel că medicii specialiști au oportunitatea de a efectua terapia cu laser în 3 locații simultan cu ajutorul acestei platforme.

 • Configurație: (2) dispozitive portabile cu diode laser model dual, cu lungime de undă 635nm/7,50mW putere de ieșire, (1) dispozitiv portabil cu o diodă laser de 635nm/7,50mW putere de ieșire și o diodă laser de 405nm/<5mW putere de ieșire;
 • Lungime de undă: 640nm/405nm;
 • Modulație: undă constantă (CW) și frecvență Hz variabilă;
 • Până la 100 de Canale de Memorie Programabile (în funcție de dispozitivul laser portabil);
 • Sursa de alimentare de bază: curent de intrare 100-240 V AC ~ 50-60 Hz/0,5 A max; curent de ieșire +12 V DC/1,5A ;
 • Sursa de alimentare a dispozitivului portabil: baterie reîncărcabilă litiu-ion polimer de 3,7 V DC;
 • Carcasă: PC/ABS cu impact ridicat la foc și aluminiu prelucrat pentru durabilitate;
 • Greutate: unitatea de bază cu dispozitive laser portabile 2,35 lbs. (1,07 kg); lasere portabile 0,95 lbs. (0,43 kg) fiecare;
 • Accesorii incluse: sursă de alimentare, ochelari de protecție cu lavetă de curățare;
 • Conform cu: ISO 13485 Calitatea dispozitivelor medicale, IEC60825-1, IEC60825-1, IEC60601-1 Siguranță, IEC60601-1-2 EMC, certificat CB, marcaj CE, CMDCAS;
 • Laser Clasă 2 / Dispozitiv Clasă II (SUA); 2a (UE).
 • Utilizare nelimitată
 • Tratamente de doar 12 minute
 • Non-invaziv
 • Fără căldură, fără durere
 • Tratament nesupravegheat

Majoritatea medicilor specialiști din întreaga lume profită de beneficiile unice pe care dispozitivele laser de nivel scăzut concepute de Erchonia le asigură pacienților săi. Spre deosebire de intervențiile chirurgicale sau medicamentele tradiționale, terapia cu laser de nivel scăzut (LLLT) stimulează vindecarea naturală în organism sub impactul unui nivel neinvaziv de energie laser. În urma tratamentului nu s-au constatat efecte adverse, durere sau perioadă de recuperare, astfel permițând pacienților să se vindece rapid de o serie de condiții cronice dureroase.

În timp ce multe unități de îngrijire medicală se bucură de rezultatele miraculoase ale unui singur dispozitiv portabil de tratament cu laser de nivel scăzut, unitățile mari sau aglomerate au de cele mai multe ori nevoie de mai mult de un laser pentru a trata pacienții. Avantajele de a avea mai multe dispozitive sunt semnificative, iar platforma Base Station Erchonia este special concepută pentru a permite profesioniștilor medicali să asigure aceste beneficii, împreună cu confortul unei singure stații de depozitare a laserelor.

Având o flotă de dispozitive laser alături, cu siguranță reușiți să îmbunătățiți fluxul de lucru și eficiența tratamentelor – permițând dvs. și echipei dvs. să tratați câți mai mulți pacienți sau mai multe zone afectate simultan. Petreceți mult mai puțin timp așteptând ca un dispozitiv să devină disponibil și mult mai mult timp concentrându-vă pe ce contează cu adevărat – asigurarea unei îngrijiri excepționale pacientului dvs!

Dezvoltați-vă potențialul, astăzi!

Erchonia Base Station

Ai nevoie de mai multe informații?