Obagi Medical – Produse inovatoare, elaborate pentru a reduce semnele imbatranirii, pentru a estompa petele hiperpigmentare, liniile fine, ridurile si pentru a imbunatati aspectul si textura pielii.
JUVEDERM® – Gama de fillere faciale injectabile conceputa pentru tratamentul diferitelor regiuni faciale.
Vector Aesthetic este distribuitor oficial al Allergan Aesthetics in Romania
Improscar Stick. Recomandat drept ”Standardul de Aur” printre tratamentele împotriva cicatricilor si cu o expertiza de peste 30 de ani, rezultatele siliconului au fost demonstrate clinic.

EMERALD Laser by Erchonia– Cel mai performant laser de remodelare corporala pentru îndepărtarea depozitelor de grăsime si diminuarea celulitei disponibil acum si in Romania.fără personal medical, ceea ce reduce timpul de implicare al asistenților medicali în clinică

Sylfirm X , platforma completa ce utilizeaza radiofrecventa fractionata cu unda dubla livrata prin microelectrozi cu adancime variata de la 0,3mm-4.00mm.

Scarlet S, platforma standard de radiofrecventa fractionata cu unda continua livrata prin microelectrozi cu adancime cuprinsa intre 0,5mm-3,5mm.

Lipo.ro, echipamente va ofera o gama variata de echipamente pentru realizarea procedurilor de lipoaspirate incepand de la pompe automate de infiltrat sau aspirat pana la canule motorizate sau sisteme laser
Consumabile si accesorii, in acesta sectiune regasiti consumabile, incepand de la marcarea preoperator a zonelor in care urmeaza sa se intervina, pana la tuburile de infiltrat si aspirat sau sistemele de colectare si pregatire a grasimii.
Canule lipoaspiratie. Prin intermediul gamei disponibile de canule, va punem la dispozitie instrumentele care vi se potrivesc In functie de procedura pe care doriti sa o realizati, va punem la dispozitie o varietate ampla de canule pentru aspirat, infiltrat si injectat.
Mobilier medical. Fie ca doriti doar sa va extindeti activitatea sau chiar sa deschideti un centru nou, mobilierul medical disponibil in catalogul nostru va poate ajuta sa gasiti solutiile optime in functie de facilitatea dorita sau de spatiu si designul pentru care ati optat.
Instrumentar-Instrumentarul medical nu este doar un obiect care se utilizeaza in timpul procedurilor chirurgicale, intrumentarul medical trebuie sa se muleze perfect pe tehnica si procedura realizata
Sisteme de lumini. Gama completa de sisteme de lumini dedicate atat pentru mici interventii chirurgicale cat si pentru proceduri complexe realizate in blocul operator
Lunula Laser®
Lunula este primul și singurul dispozitiv laser non-termic, autorizat FDA pentru tratamente în beneficiul pacienților cu onicomicoză. Terapia cu un dispozitiv de ultimă generație utilizat în procedura împotriva infecțiilor fungice apărute la unghiile de la picioare este complet autonomă, dovedindu-se clinic că acesta este cel mai eficient dispozitiv din această industrie cu rezultate impresionante.
Base Station.Sistemul Base Station este o unitate desktop cu trei (3) dispozitive laser independent portabile, inclusiv laserele EVRL (1) și XLR8 (2), o stație de încărcare wireless și cu capacitatea de a programa individual toate dispozitivele laser cu ajutorul GUI-urilor specifice (interfața grafică) ecranului tactil ușor de folosit. Medicii specialiști pot folosi terapia inovatoare cu laser în 3 locații simultan cu această platformă, fie că este în birouri separate, fie spre închiriere pacienților.
Laserul Rece Portabil XLR8® Utilizarea pe scară largă a laserului XLR8 face ca acest laser rece portabil să fie alegerea ideală pentru chiropracticieni, medici specialiști, terapeuți fizici și alți profesioniști, care trebuie să trateze multe afecțiuni precum acestea într-o singură unitate medicală. Cele 18 autorizații acordate de FDA și primite pentru acest dispozitiv argumentează și confirmă încă o dată că niciun producător de laser nu este mai de încredere ca Erchonia.

EVRL,cel mai nou laser portabil Erchonia. Încă de la lansare, a devenit cel mai popular dispozitiv portabil oferind o versatilitate de lungimi de undă roșie și violetă, asigurând rezultate de un nivel superior. Cu ajutorul acestor lungimi de undă roșie și violetă într-o singură procedură de tratament, pacienții au obținut rezultate mai bune în timpul studiilor clinice efectuate decât dacă ar fi utilizat doar undă de 635nm. Experimentați autonomia acestei noi tehnologii incredibile – Să vă îmbunătățiți sănătatea și bunăstarea nu a fost nicicând mai ușor!

FX 635 – Tratament pentru Durerile Cronice de Spate. Noul nostru dispozitiv laser autorizat FDA și-a dovedit eficiența asupra afecțiunilor dureroase de spate prin studiul clinic multicentric, randomizat, dublu-orb, controlat prin placebo, cu grupuri paralele. Participanții la Studiul Clinic cu laserul FX 635 au remarcat o ameliorare a durerii cu 58% la evaluarea efectuată la 2 luni în urma tratamentului. Acest studiu a continuat să demonstreze că FX 635 dă randament în tratamentul durerii cronice de spate. Autorizarea recentă a dispozitivului FX 635 este de-a dreptul revoluționară pentru comunitatea de gestionare a durerii și războiul împotriva medicamentelor opioide

Eurofeedback. Companie din Franta, cu o experienta de 30 de ani, ne pune la dispozitie platforme IPL certificate CE, pentru epilare definitiva si rejuvenare faciala. Singurele dispozitive ce asigura un nivel constant de lumina intens pulsata pe toata perioada de viata a aplicatoarelor.

Stativul Single Flex este special creat pentru dispozitivele laser VLS și XLR8 „Smartphone”. Acesta vine deja preinstalat pentru a se potrivi atât modelelor de laser VLS, cât și XLR8. Brațul flexibil este integral reglabil peste orice pacient și ține laserul în poziția exactă în care medicul specialist l-a poziționat pentru tratamentul cu laser.

Advanced beauty atinge limitele fezabilității, încorporând, în același sistem, tehnologii recunoscute pentru eficacitatea lor. DUOLIFT SEQUENCIAL înglobează 4 tehnologii revelatoare, non-invazive, antiaging pentru un lifting instant și de durată: Soft Peeling, Ultrasunete Secvențiale, Radiofrecvență, Luminologie ®.

O unitate complexă, dedicată tratamentelor faciale și corporale. Are un design premium și funcție de mobilitate, integrându-se perfect în cadrul unei clinici sau a unui centru de înfrumusețare. Inglobeaza 4 tehnologii revelatoare, non-invazive: Soft Peeling, Ultrasunete Secvențiale, Radiofrecvență, Luminologie ®. Are rol antiaging & lifting, determinând un efect de netezire a pielii, diminuând liniile fine si ridurile sau minimizand aspectul celulitei, pentru un rezultat instant, care se păstrează în timp.