Filozofia Pharma Hermetic se bazează pe concepte farmaceutice, aplicate în cercetarea și dezvoltarea produselor medical-cosmetice remarcabile dedicate stimulării creșterii părului sau tratării afecțiunilor scalpului.

Creatorii Pharma Hermetic, cred cu tărie că există o cauză și un efect pentru toate procesele biologice din corpul nostru, inclusiv în ceea ce privește căderea părului, apariția mătreții sau a excesului de sebum de la nivelul scalpului, așa că au investigat în profunzime cauzele, pentru a găsi o soluție medicala, topică, nedureroasă, fără efecte adverse și cu rezultate de durată.

Gama de produse medicale Pharma Hermetic acționează la nivelul scalpului, revitalizând bulbul de păr și conferindu-i o grosime și rezistență mai mare. Ajută la întărirea ancorajului rădăcinii și la reechilibrarea scalpului. În plus, îmbunătățesc procesul de creștere a firelor noi de păr și activează foliculii latenți datorită ingredientelor active, eficiente. Furnizează nutrienții necesari pentru a repara părul slăbit și fragil.

Pharma Hermetic Hair Recovery Program with SP 55 Phials, 5x5ml

Acționează la nivelul scalpului, revitalizând bulbul de păr și conferind o grosime și rezistență mai mare. Ajută la întărirea ancorajului rădăcinii și la reechilibrarea scalpului. În plus, Hair Recovery Program SP55, îmbunătățește procesul de creștere a firelor noi de păr și activează foliculii latenți datorită ingredientelor sale active, eficiente. Furnizează nutrienții necesari pentru a repara părul slăbit și fragil.
După tratament, părul este mai gros și mai voluminos. Acest program se bazează pe ingrediente potrivite pentru a lucra la nivelul scalpului și pentru a opri căderea părului.
Păr mai gros
Mai multă densitate
Aplicare topică
Rezultate de durată.

Pharma Hermetic Hair Recovery Program with SP 55 Ampoules, 10×2 ml

Au fost formulate pentru a ajuta la reducerea căderii părului și pentru a stimula creșterea acestuia, datorită unei combinații de ingrediente active care revitalizează foliculul de păr și întăresc părul de la rădăcină. Aplicarea și tratamentul se pot face acasă.
• Compoziție pe bază de vitamine, minerale și complexe de aminoacizi.
• Conține inhibitori ai enzimei 5-alfa reductazei, responsabili în principal de căderea parului.
• Întărește și îmbunătățește creșterea părului de la rădăcină.
• Fără efecte secundare.
• Rezultate de durată.
• Aplicare topică.
Combinația de ingrediente active folosite în fiolele ermetice sunt, de asemenea, eficiente în creșterea densității și grosimii bărbii.

Hermetic Lotion 5in1, 50 ml

Tratament sub formă de loțiune pentru tratarea și controlul căderii părului, conferă volum și densitate, îmbunătățindu-i nu numai cantitatea, ci și aspectul, oferind vitalitate părului fragil și casat. Vine in completarea tratamentului cu fiole. Cu o aplicare zilnică, veti observa cum părul dumneavoastră devine mai puternic și capătă vitalitate.

  • Întărește și îmbunătățește creșterea părului de la rădăcină.
  • Fără efecte secundare.
  • Rezultate de durată.
  • Aplicare topică.
  • Combinația de ingrediente active utilizate în formula loțiunii este eficientă și în determinarea creșterii densității și grosimii bărbii.

Pharma Hermetic Anti Hair Loss Shampoo, 200 ml

Șampon împotriva căderii părului, fără sulfat sau parabeni, care combină sinergic o serie de ingrediente active multi-efect. Aceste ingrediente contribuie la sinteza de proteine, stimulând creșterea părului, sporesc capacitatea de regenerare a foliculului, ancorează bulbul pilos, crescând densitatea piloasă, întăresc foliculul pilos pentru a preveni ruperea părului și inhibă enzima 5-alfa-reductază, reducând excesul de sebum care slăbește părul.

În plus, este formulat cu mentol, care conferă o senzație de prospețime și agenți tensioactivi extrem de blânzi, care curăță în profunzime, fără a afecta scalpul și structura capilară, prelungind durata de viață a firului de păr și întărindu-l de la rădăcină, astfel obținându-se un păr mai sănătos și mai puternic.

Pharma Hermetic Nourishing Hair Mask, 250 ml

Masca de păr nutritivă – special formulată pentru părul uscat și deteriorat de expunerea la factorii externi de mediu, termici și chimici. Conține acid hialuronic, unt de mango, shea și ulei din sâmburi de struguri. Această mască ajută la îmbunătățirea hidratării, nutriției și rezistenței părului la rupere. De asemenea, îngrijește părul, conferindu-i flexibilitate și strălucire.

Pharma Hermetic Professional Silver Kit Program

Program complet cu flacoane, fiole și loțiune, în același format. Tratament premium. Produsele acționează la nivelul scalpului, revitalizând bulbul de păr și conferindu-i o grosime și o rezistență mai mare. Ajută la întărirea ancorajului rădăcinii și la reechilibrarea scalpului. În plus, îmbunătățesc procesul de creștere a firelor noi de păr și activează foliculii latenți datorită ingredientelor active, eficiente. Furnizează nutrienții necesari pentru a repara părul slăbit și fragil.
Acest program se bazează pe ingrediente potrivite pentru a lucra la nivelul scalpului și pentru a opri căderea părului.

  • Păr mai gros
  • Mai multă densitate
  • Aplicare topică
  • Rezultate de durată.

Green Remedies by Pharma Hermetic Anti Dandruff Shampoo, 200 ml

Șampon pentru curățarea părului și a scalpului predispuse la/ sau cu mătreață. Conține piroctonolamină, acid salicilic și extracte de plante (rozmarin, urzică albă) care combat descuamarea sau mătreața, ingrediente cu efect prelungit care previn efectul de recul. În plus, față de acțiunea antifungică și antibacteriană, acestea previn proliferarea microorganismelor care cauzează mătreața. Calmează mâncărimea și iritația și conferă o senzație delicată de prospețime.

Green Remedies by Pharma Hermetic Anti Hair Loss Shampoo, 200 ml

Șampon împotriva căderii părului, fără sulfați, care combină sinergic o serie de ingrediente active (arginină, inozitol, oligoelemente, ginseng, ceapă, maca). Aceste ingrediente contribuie la: realizarea sintezei de proteine ce stimuleaza creșterea părului; sporesc capacitatea de regenerare a foliculului; ancorează bulbul pilos, crescându-i astfel densitatea; întăresc foliculul pilos pentru a preveni ruperea părului și inhibă enzima 5-alfa-reductază, reducând excesul de sebum care slăbește părul. În plus, este formulat cu agenți tensioactivi extrem de blânzi care curăță în profunzime fără a afecta scalpul.

Green Remedies by Pharma Hermetic Anti Grease Shampoo, 200 ml

Șampon indicat pentru curățarea părului gras și seboreic, care întărește bulbul pilos, pentru ca părul să crească mai puternic, prevenindu-se astfel căderea acestuia. Grăsimea obstrucționează foliculul, diminuând aportul de nutrienți și oxigen necesari pentru creșterea părului, slăbind astfel în mod progresiv foliculii piloși și părul. Pentru a preveni aceste efecte, acest șampon este formulat cu timol și tioxolonă, un puternic agent seboregulator, care reglează activitatea glandelor sebacee. Șamponul conține de asemenea, oligoelemente și extracte de plante (urzică, drojdie de bere, carob) care întăresc foliculul pilos și ajută la diminuarea excesului de sebum de pe scalp, care slăbește structura părului. În plus, șamponul conține un amestec de agenți tensioactivi, non-agresivi, pentru a evita efectul de recul al secreției sebacee. Acești agenți curăță delicat scalpul, fără a-l agresa sau usca, prin intermediul unei spume abundente și cremoase.

Deveniti centru partener

PHARMA HERMETIC