FX 635 – Tratamentul pentru Durerea Fasciitei Plantare și a Călcâiului

Acum puteți ameliora durerea și inflamația din zona călcâiului asociate cu fasciita plantară. Noul nostru tratament cu laser autorizat FDA pentru fasciita plantară s-a dovedit eficient în numeroase studii clinice împotriva acestor afecțiuni dureroase. Puterea de vindecare a acestei tehnologii cu laser de nivel scăzut presupune reducerea inflamației și ameliorarea durerii în zona fasciitei plantare în doar câteva săptămâni, iar pacienții pot reveni la activitățile zilnice imediat după tratament.

În trecut, doar procedurile terapeutice invazive puteau trata 10% dintre cazurile de fasciită plantară cronică care nu răspundeau la terapiile non-intervenționale (neoperatorii). Însă, în prezent tratamentul inovator cu laser FX 635 conceput de Erchonia pentru durerea călcâiului ajută pacienții cu durere cronică de călcâi să-și regăsească confortul în propria încălțăminte. Profesioniștii medicali au încredere în laserele de nivel scăzut Erchonia ce tratează diferite afecțiuni de mai bine de 25 de ani și tot apelează la efectele benefice ale laserului de nivel scăzut (LLLT) de tratare a afecțiunilor, precum fasciita plantară, prin cele mai sigure și eficiente proceduri.

Laserul FX 635 pentru ameliorarea inflamației călcâiului are la bază o tehnologie revoluționară de tratare a durerii localizată în călcâi cu ajutorul laserului de nivel scăzut. Acest dispozitiv este special conceput pentru diminuarea inflamației și a durerii prin stimularea mușchilor, ligamentelor și nervilor labei piciorului. Organismul absoarbe energia laser, care stimulează mitocondriile celulei să producă mai mult ATP și să inițieze vindecarea naturală în interiorul celulei. Fiindcă doar stimulează celulele pentru sporirea vindecării, dispozitivul FX 635 asigură o procedură de ameliorare a durerii din zona călcâiului fără efecte secundare și reacții adverse.

Spre deosebire de laserele tradiționale, dispozitivul FX 635 utilizează o tehnologie de laser rece, ce permite pacienților să se bucure de beneficiile reducerii durerii și a inflamației fără efecte secundare asociate cu laserele și intervențiile chirurgicale tradiționale. Pacientul rămâne treaz pe toată durata tratamentului cu laser pentru fasciita plantară, în urma căruia nu experimentează arsuri, cicatrici și nu necesită perioadă de recuperare, astfel, acesta își poate relua activitatea zilnică imediat ce sesiunea de tratament s-a încheiat.

 • Configurație: (3) Diode Clasă 2 generatoare de linii de 17,25 mW;
 • Lungime de undă: 635 nm;
 • Modulație: variabilă;
 • Greutate: 65 lb. (29,48 kg);
 • Înălțime: 70 in (177,8 cm) (medie – reglabilă);
 • Două brațe independente reglabile pentru puterea dorită de concentrare a laserului;
 • 4 Rotile antistatice cu blocare;
 • Afișaj: control ecran tactil color;
 • Sursa de alimentare: 100-240V AC și 50-60Hz;
 • Șasiu: aluminiu (specific aeronavelor) cu înveliș de pulbere;
 • Carcasă și capace: material non-alergenic, finisat cu spray;
 • Accesorii: 2 chei, cablu de alimentare, ochelari de protecție laser;
 • Conform cu: ISO 13485 Calitatea dispozitivelor medicale, IEC 60825-1 Siguranța laserului, IEC60601-1-2 EMC, IEC 60601-1 Siguranța, Marcaj CE, Certificat CB;
 • Clasă 2, laser autorizat FDA / Clasă ll, dispozitiv autorizat FDA/ Clasă II dispozitiv UE, Clasă laser II.

Cu ajutorul dispozitivului FX 635, personalul medical petrece mai puțin timp pregătind fiecare sesiune de tratament și poate să folosească timpul valoros pentru a trata mai mulți pacienți și a îndeplini sarcinile necesare. Datorită aspectului său cu trei capete, un design hands-free, profesioniștii medicali trebuie doar să configureze dispozitivul FX 635 și să îl lase să își facă treaba. Fapt ce permite medicului specialist să vadă alți pacienți, în timp ce FX 635 lucrează asupra zonelor afectate.

Să tratați fasciita plantară nu a fost niciodată mai ușor, astfel că:
1) Odihniți piciorul accidentat pe capătul mesei de examinare. Reglați cele trei capete ale dispozitivului FX 635 și poziționați-le pe zona afectată;
2) Selectați vindecarea fasciitei plantare pe ecranul tactil (touchpad-ul);
3) Asigurați-vă că laserele sunt poziționate corect pe laba piciorului;
4) Simțiți-vă liber să verificați ceilalți pacienți în timp ce FX 635 acționează și efectuează sesiunea de tratament.

Sunteți pregătit/ă să vedeți cât de ușor și eficient acționează laserul FX 635 de nivel scăzut asupra durerii cronice din zona călcâiului? Contactați-ne numaidecât pentru a vă oferi asistența necesară la achiziționarea acestui dispozitiv sau identificați furnizorul din proximitatea dumneavoastră.

Ai nevoie de mai multe informații?