EVRL

Vă prezentăm cel mai nou laser portabil Erchonia, laserul EVRL. Încă de la lansare, a devenit cel mai popular dispozitiv portabil oferind o versatilitate de lungimi de undă roșie și violetă, asigurând rezultate de un nivel superior. Cu ajutorul acestor lungimi de undă roșie și violetă într-o singură procedură de tratament, pacienții au obținut rezultate mai bune în timpul studiilor clinice efectuate decât dacă ar fi utilizat doar undă de 635nm. Experimentați autonomia acestei noi tehnologii incredibile – Să vă îmbunătățiți sănătatea și bunăstarea nu a fost nicicând mai ușor!

Impresionanta versatilitate a tratamentului cu laser roșu și violet împotriva durerii permite medicilor specialiști, chiropracticienilor, terapeuților fizici și altor profesioniști medicali să trateze o gamă mai mare de afecțiuni doar cu ajutorul unui singur dispozitiv ușor de utilizat. Prin cercetarea clinică riguroasă dovedită și autorizările FDA acordate cu scopul tratării acestor tipuri de afecțiuni, laserele EVRL s-au dovedit a fi o soluție sigură și demonstrată, însușind medicilor specialiști capacitatea de a schimba viețile pacienților fără a avea efecte adverse asociate cu variantele de tratament tradițional.

Punând în valoare puterea laserelor de nivel scăzut, atât roșu cât și violet, dispozitivele EVRL constă într-o terapie cu laser de nivel scăzut de tratare eficientă și sigură a unei varietăți extinse de afecțiuni în comparație cu alte lasere reci disponibile în prezent în această industrie. Prin combinarea laserelor într-un design inovator ajungeți să beneficiați de proprietăți unice antibacteriene și antimicrobiene, respectiv de tratarea a mai multor afecțiuni, precum:

– durerea localizată în zona gâtului și a umerilor
– acneea

 • Configurație: (1) Diodă laser roșu generatoare de linii de 7,5 mW, (1) Diodă laser violet generatoare de linii <5 mW cu optică patentată;
 • Lungime de undă: 635 nm și 405 nm;
 • Modulație: undă constantă (CW) și pulsată (Hz);
 • Dispune de 100 de canale de memorie ce pot fi personalizate de către utilizator;
 • Afișaj: tehnologie cu ecran tactil TFT color pentru o utilizare facilă;
 • Sursa de alimentare: baterie litiu-ion polimer de 3,7 V DC;
 • Carcasă: aluminiu (specific aeronavelor) anodizat micro-texturat pentru rezistență și curățarea acestuia cu ușurință;
 • Greutate: 0,95 lb. (0,42 kg) – numai dispozitivul;
 • Accesorii: sursă de alimentare, bază de încărcare wireless, husă de transport și clemă pentru curea;
 • Conform cu: ISO 13485 Calitatea dispozitivelor medicale, IEC 60601-1 Siguranță, 60601-1-2 EMC, IEC 60825-1 Siguranța laserului, Marcaj CE;
 • Clasă laser 2 / Clasă dispozitiv II (SUA); 2a (UE).

Indiferent de profesionistul medical, cu toții conștientizează beneficiile acestei opțiuni eficiente de tratament portabil. Fiind de mărimea unui „smartphone”, acest dispozitiv EVRL wireless devine ușor de manevrat între birouri și face ca personalul medical să petreacă mai puțin timp instalând întregul echipament înainte de fiecare sesiune. Interfața grafică (GUI) intuitivă, de altfel, conferă și o utilizare simplificată și ușoară, ce nu necesită formare sau cunoștințe avansate.

Aceste avantaje împreună cu beneficiile de neegalat ale tratamentelor puternice cu laser roșu și violet împotriva durerii face ca acest dispozitiv unic să fie un accesoriu minunat și obligatoriu necesar oricărui cadru medical. Contactați-ne imediat pentru mai multe informații despre achiziționarea acestui dispozitiv laser pentru clinica dvs., sau luați legătura cu un furnizor din proximitatea dvs. pentru a vă pune la dispoziție tratamentul Erchonia.

Erchonia EVRL Laser

Ai nevoie de mai multe informații?