Obagi Medical – Produse inovatoare, elaborate pentru a reduce semnele imbatranirii, pentru a estompa petele hiperpigmentare, liniile fine, ridurile si pentru a imbunatati aspectul si textura pielii.

Skintrinsiq™, primul dispozitiv dedicat utilizarii in cabinetele profesionale, creat de specialistii Obagi. Acest device, mizeaza pe tehnologia InfuseIQ™ si imbina intr-un mod inovator, functii multiple: curata in profunzime impuritatile, exoliaza pielea si infuzeaza tintit, acolo unde tenul are nevoie, formulele concentrate ale produselor Obagi.

JUVEDERM® – Gama de fillere faciale injectabile conceputa pentru tratamentul diferitelor regiuni faciale.
Vector Aesthetic este distribuitor oficial al Allergan Aesthetics in Romania

EMERALD Laser by Erchonia– Cel mai performant laser de remodelare corporala pentru îndepărtarea depozitelor de grăsime si diminuarea celulitei disponibil acum si in Romania.fără personal medical, ceea ce reduce timpul de implicare al asistenților medicali în clinică

Sylfirm X , platforma completa ce utilizeaza radiofrecventa fractionata cu unda dubla livrata prin microelectrozi cu adancime variata de la 0,3mm-4.00mm.

Scarlet S, platforma standard de radiofrecventa fractionata cu unda continua livrata prin microelectrozi cu adancime cuprinsa intre 0,5mm-3,5mm.

Filozofia Pharma Hermetic se bazează pe concepte farmaceutice, aplicate în cercetarea și dezvoltarea produselor medical-cosmetice remarcabile dedicate stimulării creșterii părului sau tratării afecțiunilor scalpului.

Lipo.ro, echipamente va ofera o gama variata de echipamente pentru realizarea procedurilor de lipoaspirate incepand de la pompe automate de infiltrat sau aspirat pana la canule motorizate sau sisteme laser
Consumabile si accesorii, in acesta sectiune regasiti consumabile, incepand de la marcarea preoperator a zonelor in care urmeaza sa se intervina, pana la tuburile de infiltrat si aspirat sau sistemele de colectare si pregatire a grasimii.

Cryo 7 este sistemul perfect pentru răcirea pielii în timpul procedurilor cu laser și a injectarilor de orice tip. Dispozitivul cu aer rece asigură reducerea considerabilă a durerii și previne deteriorarea termică a pielii în timpul aplicațiilor cu laser și IPL.

Cryo 6 este destinat să minimizeze durerea și vătămările termice în timpul tratamentelor cu laser sau a celor dermatologice și, în plus, este dedicat ameliorării temporare a efectului anestezicului local în timpul injectarilor.

Sistem compact pentru răcirea pielii în timpul intervențiilor laser

CryoMini, sistem operațional cu aer rece de -10° C, este dezvoltat special pentru tratamente scurte și mai putin dureroase, ce se efectuează rapid.

Sistem de aspirație și filtrare pentru fumul produs în timpul procedurilor chirurgicale.

Canule lipoaspiratie. Prin intermediul gamei disponibile de canule, va punem la dispozitie instrumentele care vi se potrivesc In functie de procedura pe care doriti sa o realizati, va punem la dispozitie o varietate ampla de canule pentru aspirat, infiltrat si injectat.
Mobilier medical. Fie ca doriti doar sa va extindeti activitatea sau chiar sa deschideti un centru nou, mobilierul medical disponibil in catalogul nostru va poate ajuta sa gasiti solutiile optime in functie de facilitatea dorita sau de spatiu si designul pentru care ati optat.
Instrumentar-Instrumentarul medical nu este doar un obiect care se utilizeaza in timpul procedurilor chirurgicale, intrumentarul medical trebuie sa se muleze perfect pe tehnica si procedura realizata
Sisteme de lumini. Gama completa de sisteme de lumini dedicate atat pentru mici interventii chirurgicale cat si pentru proceduri complexe realizate in blocul operator
Lunula Laser®
Lunula este primul și singurul dispozitiv laser non-termic, autorizat FDA pentru tratamente în beneficiul pacienților cu onicomicoză. Terapia cu un dispozitiv de ultimă generație utilizat în procedura împotriva infecțiilor fungice apărute la unghiile de la picioare este complet autonomă, dovedindu-se clinic că acesta este cel mai eficient dispozitiv din această industrie cu rezultate impresionante.
Improscar Stick. Recomandat drept ”Standardul de Aur” printre tratamentele împotriva cicatricilor si cu o expertiza de peste 30 de ani, rezultatele siliconului au fost demonstrate clinic.
Eurofeedback. Companie din Franta, cu o experienta de 30 de ani, ne pune la dispozitie platforme IPL certificate CE, pentru epilare definitiva si rejuvenare faciala. Singurele dispozitive ce asigura un nivel constant de lumina intens pulsata pe toata perioada de viata a aplicatoarelor.