Duolift Sequencial RCV

O unitate complexă, dedicată tratamentelor faciale și corporale
Are un design premium și funcție de mobilitate, integrându-se perfect în cadrul unei clinici sau a unui centru de înfrumusețare. Inglobeaza 4 tehnologii revelatoare, non-invazive: Soft Peeling, Ultrasunete Secvențiale, Radiofrecvență, Luminologie ®. Are rol antiaging & lifting, determinând un efect de netezire a pielii, diminuând liniile fine și ridurile sau minimizând aspectul celulitei, pentru un rezultat instant, care se păstrează în timp.
DUOLIFT SEQUENCIAL RCV oferă tratamente automatizate- succesiunea diverselor etape în timpul tratamentului este ușor de realizat și intuitivă, garantând un proces ușor de folosire a device-ului, oferind sesiuni mai scurte de tratament, cu efect garantat.

Tehnologia include:

Soft Peeling cu ajutorul spatulei cu ultrasunete
Prin intermediul spatulei care acționează cu 25.000 de vibrațîi pe secundă, se elimină celulele moarte și impuritățile aflate la nivelul pielii, apărute în urma expunerii la factorii de mediu și a poluării. Pregătește pielea pentru următorul pas al tratamentului și ii conferă suplețe și strălucire. Acest prim pas este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea mai sensibilă.

Ultrasunete secvnețiale – tehnologie patentată
Beneficiile ultrasunetelor sunt recunoscute de decenii, iar Advence Beauty este un pionier al utilizării acestei tehnologii în tratamentele skincare. Ultrasunetele generează o presiune acustică asupra pielii, realizând astfel un micro-masaj intern, ale cărui beneficii biologice esențiale sunt:
• Reactivarea microcirculației (limfatică și venerologică)
• Stimularea producției de fibroblaști în țesut, pentru a conferi un efect de netezire, diminuând liniile fine și ridurile sau minimizând aspectul celulitei
Advance Beauty introduce tehnologia cu Ultrasunete Secvențiale, care aduce noi beneficii comparativ cu tehnologiile deja existente. Astfel se reactivează și maximizează procesul metabolic datorită ciclului de ultrasunete secvențiale care generează stimuli continuu (micro-masaj intern), menținând celulele într-o stare de alertă. Principiul sonoforezei crește penetrarea ingredientelor active în interiorul barierei cutanate, dezvoltând un impact major al acțiunii secvențiale.

Radiofrecvența este tehnologia momentului ce realizează tightening non-chirurgical la nivelul pielii. Aceasta încălzește țesuturile la nivel intern prin intermediul energiei generate, livrate sub formă curentului de înalta frecvență. Datorită acestei temperaturi localizate, se realizează două acțiuni de impact asupra fibroblastilor:
• Fibrele de colagen se contractă, astfel cele mai adânci straturi ale epidermei se remodelează
• Crește numărul depozitelor de colagen, restaurând structura pielii, netezind-o și tonifiind-o.
Astfel se obține un efect de fermitate, atât la nivel facial, cât și corporal.
În plus, încălzirea localizată produce hiperhemie, determinând o rehidratare instantă în straturile superficiale ale pielii, oferind acesteia un aspect proaspăt și amplificând efectul ultrasunetelor.

Luminologie ®– tehnologie patentată
Este asociată cea de-a două generație a tehnologiei Luminologie®. Modificările semnalelor ultrasonice în timpul tratamentului se traduc sub formă luminii vizibile – un semn al variației și progresivității permanente în procesul de stimulare.

Echipamentul include 7 elemente, pentru un tratament complet:

  • Soft Peeling Spatula
  • Două capete cu cu ultrasunete secvențiale și luminologie, dedicate tratamentelor faciale
  • Un capăt cu radiofrecvență facială
  • Două capete cu cu ultrasunete secvențiale și luminologie dedicate tratamentelor corporale
  • Un capăt cu radiofrecvență corporală
  • Sursă de alimentare: 100-240V AC/50-60Hz
  • Putere: 200 VA
  • Dimensiune: 33 cm(L)x49 cm(l)x108 cm(h)
  • Greutate: 12 kg

Cum funcționează

Ai nevoie de mai multe informații?