CE Class III Injectables

trusted since 2004

About MesoMedica

Introducing the MesoMedica PRIME line, a CE Class III mesotherapy line of injectables manufactured in Spain according to
the highest European quality standards (ISO 13485).

De aproape 20 de ani MesoMedica este liderul in domeniul mezoterapiei, fiind utilizate cu incredere de medici din toata lumea.

Formulate in cocktail-uri specific targetate pentru cele mai solicitate proceduri din medicina estetica.

Dispozitive medicale Clasa III Injectabile

Disponibile in

peste 50 de tari

PrimAge

Ingrediente
HA Rosmarinus EG
Manuronat de Metilsilanol Zinc GI
Cobalt GI Vit B1
Vit B6 Leucină
Arginină Asp Fosfat de Ascobil de Sodiu (Vit C)
Glicină Acid Ferulic
Prolină Resveratrox
Vit F

DESCRIERE |MM PRIMEAGE – Implant dermic ce conține un acid hialuronic nereticulat solubilizat într-un tampon de protecție, indicat pentru tratamentul împotriva procesului de îmbătrânire a pielii și consecințele acestuia, respectiv alte afecțiuni subcutanate ale pielii (precum stria distensae).

PREZENTARE |Cutie cu 5 fiole a câte 5 ml (0,175 fl. oz).

PrimeHair

Ingrediente
HA Biotină
Pantenol Ginkgo EF
CG b-FGF ADN cu conținut scăzut de molecule

DESCRIERE |   MM PRIMEHAIR – Implant dermic ce conține un acid hialuronic nereticulat solubilizat într-un tampon de protecție. Prin capacitatea lui de hidratare și restructurare, acidul hialuronic asigură o hidratare extraordinară la nivelul pielii scalpului.

PREZENTARE | Cutie cu 5 fiole a câte 5 ml (0,175 fl. oz).

PrimEyes

Ingrediente
HA Fosfat de Ascorbil de Sodiu (VIT C)
Cumarină Troxerutină
Resveratrox Ginkgo EF

DESCRIERE | PRIMEYES – Implant dermic conceput pentru tratamentul împotriva pielii afectate de procesul de fotoîmbătrânire și consecințele acestuia, sau pentru tratamentul împotriva atrofiei pielii din jurul ochilor.

PREZENTARE | Cutie cu 5 fiole a câte 3 ml (0,10 fl. oz).

PrimeClear

Ingrediente
HA Palmitat de Retinil
Arbutină Morera EG
Glycyrrhiza Glabra EF Fosfat de Ascorbil de Sodiu (VIT C)

DESCRIERE |  MM Primeclear – Implant dermic ce conține un acid hialuronic nereticulat solubilizat într-un tampon de protecție. Prin urmare, MM Primeclear este un produs medical, conceput mai ales pentru pielea afectată de soare, astfel că, efectul de umplere creat de acidul hialuronic este asistat de acțiunea modulatoare de albire a pielii, tratând în același timp mai multe secvențe ale procesului de fotoîmbătrânire.

PREZENTARE | Cutie cu 5 fiole a câte 3 ml (0,10 fl. oz).

PrimeSlim

Ingrediente
HA Ginkgo EF
Hedera Helix EG Cynara EF
Fucus EG Troxerutină
Complex Legactif (extracte de ghimpe pădureț, lămâie și splinuță); Cafeină

DESCRIERE |  MM PRIMESLIM – Implant dermic conceput pentru umplerea imperfecțiunilor dermice, asociate cu un tampon de protecție special creat pentru tratamentul P.E.F. (paniculopatie edemoasă-fibrosclerotică).

PREZENTARE | Cutie cu 5 fiole a câte 10 ml (0,35 fl. oz).

Professional use only. Topical use

trusted since 2004

Mesomedica Hyaluronidase

150IU/ml

Ingrediente
Hialuronidază Clorură de Sodiu
Hidroxid de Sodiu Dihidroxibenzoat de sodiu
EDTA disodic Clorură de Calciu dihidrat
Propilhidroxibenzoat

INDICATII | Enzimă ideală pentru degradarea excesului de acid hialuronic dobândit în urma procedurilor de umplere dermică cu acid hialuronic.

DESCRIERE| Hialuronidaza este o enzimă care facilitează hidroliza, presupunând depolimerizarea și degradarea fibrelor de acid hialuronic. Este utilizată în mezoterapie pentru descompunerea benzilor de țesut conjunctiv ce creează aspectul de coajă de portocală al celulitei. Această enzimă îmbunătățește permeabilitatea țesuturilor și stimulează răspândirea sau dispersia altor medicamente injectate.Hialuronidaza poate fi folosită pentru diminuarea unor supracorecții (umflături) create prin umplerea dermică cu acid hialuronic. Datorită lichefierii țesutului conjunctiv pe care îl provoacă, Hialuronidaza permite ca grăsimea dizolvată de agentul de topire a grăsimilor (PPC) să fie evacuată din adipocite în sânge și vase limfatice.

UTILIZARE| Numai pentru uz profesional. Produs cu utilizare topică, electroforeză, iontoforeză și mezoterapie transdermică prin electroporație.

Mesomedica Hyaluronic Acid

20mg/ml

Ingrediente
Hialuronat de Sodiu
Benzoat de Sodiu

INDICATII | Produs ideal pentru a preveni apariția ridurilor, asigurând hidratarea necesară pentru a combate semnele inestetice ale procesului de îmbătrânire.

DESCRIERE | Acidul hialuronic poate crește conținutul de umiditate de la nivelul pielii, hidratând în profunzime pielea prevenind deshidratarea acesteia. Acidul hialuronic are capacitatea de a reține apa într-o cantitate echivalentă cu mii de ori greutatea sa. S-a demonstrat că prezența acidului hialuronic în țesutul epitelial stimulează proliferarea keratinocitelor și crește prezența acidului retinoic, declanșând hidratarea pielii.
Prezent în matricea extracelulară a keratinocitelor bazale, acidul hialuronic este esențial pentru integritatea structurală a matricei de colagen dermic.
Aceste beneficii definesc acidul hialuronic ca fiind un umectant local extrem de eficient.
Astfel, acest produs este utilizat pentru hidratarea epidermului și reconstituirea fibrelor care alcătuiesc țesutul pielii.
De asemenea, previne și netezește ridurile, contribuind la reținerea apei la nivelul pielii pentru a netezi și uniformiza pliurile și ridurile fine. Atât pe termen mediu, cât și pe termen lung, acidul hialuronic intensifică producția de colagen, care prelungește și multiplică efectul de întinerire al pielii.

UTILIZARE | Numai pentru uz profesional. Produs cu utilizare topică și iontoforeză prin electroporație.

Mesomedica Phosphatidylcholine

100 mg/ml

Ingrediente
Fosfatidilcolină Deoxicolat de Sodiu
Alcool Benzilic Clorură de Sodiu

INDICATII |Clasă de fosfolipide ideală pentru reducerea acumulărilor de grăsime localizată și eliminarea depozitelor inestetice de țesut adipos, astfel redând silueta dorită.

DESCRIERE |Fosfatidilcolina (PPC) se definește ca fiind o clasă de fosfolipide ce are la bază o particulă de colină. Această clasă de fosfolipide reprezintă o componentă majoră a membranelor biologice și pot fi dobândite cu ușurință din alimentața zilnică, dintr-o gamă largă de resurse accesibile, cum ar fi gălbenușul de ou sau boabele de soia, din care sunt extrase fie mecanic, fie chimic utilizând hexan.
În plus, această clasă de fosfolipide face parte din grupul de lecitină al substanțelor grase galben-maronii, care sunt identificate în țesuturile animale și vegetale. Fosfatidilcolina este o componentă atât de importantă a lecitinei încât în unele contexte, termenii sunt uneori folosiți ca sinonime.
De asemenea, aceasta reprezintă o resursă majoră a neurotransmițătorului acetilcolina.
•PPC este considerat un agent foarte eficient de legare a apei și ajută la pătrunderea altor ingrediente în profunzimea pielii.
•PPC este utilizată în industria de înfrumusețare pentru a reduce depozitele mici de grăsime localizată la pacienții cu greutate corporală ideală sau ușor supraponderală.
Deoxicolat de sodiu:
Acidul deoxicolic, cunoscut și sub numele de deoxicolat, acid colanoic și 3α, 12α-dihidroxi-5β-colanat, este un acid biliar. Deoxicolatul de sodiu, sarea de sodiu a acidului deoxicolic, este adesea folosit ca detergent biologic pentru dezintegrarea celulelor și solubilizarea componentelor celulare și membranare.

UTILIZARE| Numai pentru uz profesional. Produs cu utilizare topică, electroforeză, iontoforeză și mezoterapie transdermică prin electroporație.

 

Mesomedica Collagenase

Ingrediente
Colagenază Clorură de Sodiu
Hidroxid de Sodiu DiHidrogenofosfat de Sodiu
Metilhidroxibenzoat EDTA disodic
Clorură de Calciu Dihidrat Propilhidroxibenzoat

INDICATII |Enzimă eficientă pentru reducerea lipoamelor și acumulărilor de grăsime localizată, eliminarea depozitelor inestetice de țesut adipos, astfel, conturând uniform silueta dorită. Nu se recomandă utilizarea colagenazei pentru combaterea celulitei.

DESCRIERE |Cunoscută și sub denumirea de clostriodiopeptidază, colagenaza (produsă de Clostridium Histolyticum) este o enzimă care descompune fibrele de colagen în peptide mici.
Precum hialuronidaza, doar cu un grad mai mare de eficacitate, colagenaza lichefiază țesuturile conjunctive și permite evacuarea acumulărilor de grăsime localizată.
Colagenaza este utilizată pentru topirea și eliminarea acumulărilor de țesut adipos (grăsimi), respectiv lipoame de grăsime.

UTILIZARE| Numai pentru uz profesional. Produs cu utilizare topică, electroforeză, iontoforeză și mezoterapie transdermică prin electroporație.

Mesomedica Meso Hair Cocktail

Ingrediente
Pantenol Tiamină
Piridoxină Gluconat de Fier

INDICATII |Produs recomandat pentru prevenirea căderii părului și/sau chiar de încetinire a procesului de cădere.

DESCRIERE Mesohair asigură o condiționare și o întreținere constantă a părului, diminuând riscul apariției de vârfuri despicate și deteriorate.
Piridoxina, denumită și vitamina B6, inhibă crearea de DHT (dihidrotestosteron) precum și activitatea receptorilor androgeni.
Tiamina este o vitamină, numită și vitamina B1. Dacă organismul nu beneficiază de cantitatea suficientă de B1, acesta nu poate prelucra alimentele în mod corespunzător, ceea ce poate provoca la rândul său subnutriția celulelor.
În cazul părului, această carență poate duce la subțierea firului de păr din cauză că rata normală de creștere și dezvoltare a părului este încetinită.
Biotina este cunoscută sub alte două nume, vitamina H, care reprezintă părul sau vitamina B7.

UTILIZARE| Pentru tratament intensiv: 1 fiolă săptămânal sau bisăptămânal timp de 6 luni, urmat de 1 fiolă pe lună timp de 3 luni;
Pentru întreținere: 1 fiolă la fiecare 2 luni. Puteți să vă bucurați de efectul de lifting timp de 4 sau 8 săptămâni după terminarea tratamentului.

Numai pentru uz profesional. Produs cu utilizare topică, ionoforeză prin electroporație și rolă mezo / derma.

Mesomedica Meso Lift Cocktail

Ingrediente
Aqua Clorit de Sodiu
Metil Silanol Manuronat
Dimetilaminoetanol Hidroxid de Sodiu

INDICATII |Produs ce redă fermitatea pielii, atât pentru față, cât și pentru corp. Este recomandat pentru tratamente de bio-lifting și tratamente împotriva îmbătrânirii pielii.

DESCRIERE |MAE provoacă un „efect de lifting” vizibil imediat. Acest efect de retracție, netezire, întindere a pielii poate fi remarcat după doar 20 până la 30 de minute de la aplicarea produsului pe piele.
DMAE stimulează producția de acetilcolină, o substanță chimică ce contribuie la redarea tonusului muscular. Cu cât tonusul muscular al feței este mai mult îmbunătățit, cu atât pielea va fi mai retractată, netezită și întinsă, redobândind un aspect luminos și întinerit.
DMAE este, de asemenea, utilizat pentru proprietățile sale antioxidante, de stabilizare și inhibare a membranei, respectiv de reparare a legăturilor încrucișate dintre proteinele implicate direct în procesele de îmbătrânire.
Această ultimă proprietate sporește regenerarea colagenului și elastinei, încetinind procesul de îmbătrânire a dermului.
Silicon organic: Printre simptomele specifice carenței de silicon organic se enumeră subțierea părului, formarea ridurilor și apariția semnelor de îmbătrânire a pielii.
Siliconul organic împiedică pielea să devină flască, cu aspect de ”piele lăsată”, redând pielii strălucirea naturală dorită.
Siliconul organic reprezintă sursa minerală vitală necesară organismului pentru a întreține articulațiile flexibile și rezistente, pielea strălucitoare și oasele mai puternice.

UTILIZARE| Pentru un tratament intensiv: 1 fiolă săptămânal sau bisăptămânal timp de 6 luni, urmat de 1 fiolă pe lună timp de 3 luni;
Pentru perioada de întreținere: 1 fiolă la fiecare 2 luni. Vă puteți bucura de rezultatele acestui lifting timp de 4 – 8 săptămâni de la finalizarea tratamentului.

Numai pentru uz profesional. Produs cu utilizare topică și iontoforeză prin electroporație.

Mesomedica Meso Nutrilift Cocktail

Ingrediente
Ascorbat de Sodiu Palmitat de Retinil
Hialuronat de Sodiu Pantenol
Niacinamidă Dimetil MEA (DMEA)
Acetat de Tocoferil Azotat de Tiamină
Fosofat de Sodiu Riboflavin Piridoxină hci
Argilerină dcl ADN sodic
Gluconat de Potasiu Gluconat de Magneziu
Gluconat de Sodiu Acid Aspartic
Prolină Hidroxiprolină
Biotină Mauronat de Metilsilanol
Benzoat de Sodiu Sorbat de Potasiu
ADN sodic

INDICATII |Puternic antioxidant recomandat pentru tratamente împotriva îmbătrânirii pielii, respectiv tratamente de revitalizare și detoxifiere.

DESCRIERE |Produsul MESO NUTRILIFT este un antioxidant puternic care redă vitalitatea, strălucirea, fermitatea și strălucirea pielii, asigurând un aspect luminos și întinerit.
Constă într-o formulă complexă ideală pentru pielea matură și/sau devitalizată, afectată de efectele nocive ale stresului oxidativ și ale procesului de îmbătrânire.
Îmbunătățește microcirculația capilară și asigură hidratarea și surplusul de substanțe nutritive necesare pentru ca pielea să își recapete uniformitatea, catifelarea și aspectul întinerit.
Produs eficient pentru față și corp.
MESO NUTRILIFT reprezintă un agent puternic antioxidant care asigură vitalitatea, strălucirea, fermitatea și luminozitatea pielii, printr-un aspect revigorat și întinerit.

UTILIZARE|Pentru tratament intensiv: 1 ședință bisăptămânală timp de 2 luni;
Pentru perioada de întreținere: 1 ședință la fiecare 3 luni;

Numai pentru uz profesional. Produs cu utilizare topică și iontoforeză prin electroporație.

Mesomedica Meso Poly Vitamins

Ingrediente
Vit C Vit B3
Piridoxină HCI Vit B6
Vit B2 Vit B1
Vit E Vit A
Vit D Alcool benzic
Polisorbat 80 Metil-hidroxibenzoat de Sodiu

INDICATII |Produs ideal pentru pielea îmbătrânită și devitalizată; poate fi utilizat în tratamentele împotriva îmbătrânirii pielii.

DESCRIERE |MESO POLY VITAMINE asigură pielii complexul necesar de vitamine esențiale. În timpul procedurii de mezoterapie, acest produs poate fi administrat direct în epiderm sau derm, tocmai pentru a hrăni și stimula celulele.

UTILIZARE| Numai pentru uz profesional. Produs cu utilizare topică, mezoterapie transdermică prin electroporație, iontoforeză.

Mesomedica Multi Trace Elements

Ingrediente
Etanol Clorură de Sodiu
Cupru Gluconat
Sulfat de Zinc Sulfat de Mangan
Selenit de Sodiu Clorură de Crom

INDICATII |Recomandat pentru revigorarea pielii îmbătrânite și lipsită de vitalitate.

DESCRIERE |Meso Multi Trace Elements asigură pielii oligoelementele esențiale care stimulează și îmbunătățesc reacțiile metabolice și enzimatice de la nivelul pielii. Formula Meso Multi Trace este concepută pe baza elementelor vitale pentru piele, cum ar fi zinc, cupru, seleniu, mangan și crom.

UTILIZARE| Numai pentru uz profesional. Produs cu utilizare topică, mezoterapie transdermică prin electroporație, iontoforeză

Mesomedica Minox

Ingrediente
Propilen Glicol Vitamine

INDICATII |Recomandat pentru tratamentul împotriva cheliei masculine.

DESCRIERE |Minox 2% este indicat pentru tratamentul cheliei masculine. Acesta poate fi utilizat ca produs individual pentru regenerarea părului sau în combinație cu complexul esențial MesoHair, pentru a beneficia de cele mai bune rezultate.

UTILIZARE| Numai pentru uz profesional. Produs cu utilizare topică, mezoterapie transdermică prin electroporație, iontoforeză

Mesomedica Carnitine

Ingrediente
L-carnitină Alcool benzilic
Picolinat de Crom CG-bFGF

INDICATII |L-Carnitina este utilizată pentru a trata celulita și a contribui la scăderea în greutate, ajutând la metabolizarea grăsimilor stocate în sursă de energie, în timpul activității fizice.

DESCRIERE |Carnitina mediază transportul acizilor grași cu lanț mediu/lung prin membranele mitocondriale, facilitând oxidarea acestora cu producția de energie ulterioară; În plus, facilitează transportul compușilor toxici intermediari în afara mitocondriilor, împiedicând acumularea acestora. Carnitina, cunoscută și sub numele de L-carnitina contribuie la arderea și eliminarea grăsimilor din organism, fiind responsabilă de transportul acizilor grași din citosol în mitocondriile celulelor.
L-carnitina intensifică producția de energie utilizabilă prin oxidarea acizilor grași, transportând grăsimea eliberată în mitocondrii, astfel încât să poată fi transformată în sursă de energie pentru organism. L-Carnitina este administrată cu scopul de a combate celulita și de a ajuta la pierderea în greutate, contribuind la metabolizarea grăsimilor stocate în energie în timpul activității fizice.

UTILIZARE| Numai pentru uz profesional. Produs cu utilizare topică și mezoterapie transdermică prin electroporație, iontoforeză.

Mesomedica Glycolic Acid

Ingrediente
Acid Glicolic Clorură de Sodiu
Clorură de Benzalconiu

INDICATII |Ideal pentru estomparea ridurilor și semnelor inestetice ale îmbătrânirii pielii, respectiv pentru tratarea keratozei, pigmentării și a petelor de la nivelul pielii.

DESCRIERE |Acidul glicolic acționează prin stimularea unei noi producții de corneocite și colagen, dar și prin slăbirea legăturii dintre celulele moarte și suprafața pielii.

Acesta este utilizat în mod obișnuit pentru îmbunătățirea metabolică și în peelingul chimic.

Acidul glicolic este ideal pentru estomparea aspectului liniilor fine și al ridurilor, respectiv al petelor de vârstă, precum și pentru revitalizarea pielii deteriorate de razele solare.

Atunci când este utilizat în combinație cu polivitamine și acid retinoic, acidul glicolic este eficient și pentru diminuarea vergeturilor.
Acizii alfa-hidroxi (AHA) constau într-un grup de acizi naturali, care sunt derivați din anumite plante și fructe.
Derivat din trestie de zahăr, acidul glicolic reprezintă cea mai frecvent utilizată formă de AHA, însă și cea mai activă.

UTILIZARE| Numai pentru uz profesional. Produs cu utilizare topică, electroforeză, iontoforeză, mezoterapie transdermică prin electroporație.

Mesomedica Glutathione

Ingrediente
Glutation Clorură de Sodiu

INDICATII |Este utilizat în tratamente pentru combaterea procesului de îmbătrânire și depigmentare a pielii.

DESCRIERE |Glutationul este o tripeptidă compusă din L-cisteină, acid L-glutamic și glicină.
Glutationul este cel mai important antioxidant al organismului deoarece este prezent în fiecare celulă.
Antioxidanții sunt agenți fundamentali care asigură o sănătate bună organismului, neutralizând efectele nocive ale radicalilor liberi, care pot fi produși în celule și pot provoca daune.
Glutationul fiind produs de către organism în interiorul celulelor, acesta este într-o poziție primordială de a neutraliza radicalii liberi. În cazul în care pielea este afectată de radicalii liberi și compușii reactivi ai oxigenului, acest antioxidant acționează imediat asupra țesutului, reparând daunele provocate.

UTILIZARE|Pentru un tratament intensiv: 1 fiolă lunar sau bilunar timp de 3 luni, urmat de 1 fiolă pe lună timp de 3 luni;
Pentru perioada de întreținere: 1 fiolă la fiecare 2 luni;

Produs cu utilizare topică și electroforeză.

Mesomedica Cellutonic Cocktail

Ingredients
 

INDICATII |

DESCRIERE |

UTILIZARE|